Kahdeksanratainen Happy Family hohtokeilahalli haastaa riemukkaaseen kisailuun niin vasta-alkajat kuin vaativat harrastajatkin. Keilaus soveltuu mainiosti lähes kaiken ikäisille. Ränniestemahdollisuus neljällä radalla, joten muistathan mainita varauksen yhteydessä, jos tarvitset ränniesteet! Keilahallilla myös baari! Keilahalli on varattavissa myös yksityistilaisuuksin. Ratavaraukset keilahallilta tai hallin numerosta 040 770 6201 tai Ruka Infosta.

 

TERVETULOA viihtymään iloiseen koko perheen toimintakeskukseen! Keskellä Rukaa, Kauppakeskus Kumpareen alakerrassa sijaitseva Happy Family toimintakeskus on avoinna joka päivä Ruka Infon aukioloaikojen mukaisesti. Pääsylippurannekkeet ja varaukset Ruka Infosta tai keilahallilta, lisätietoja Happy Family 040 370 6201 tai Ruka Info 040 010 1600.

Kuntosali, sauna, solarium, ryhmäliikuntamahdollisuus

Laadukkaalla kuntosalilla huolehdit koko kehostasi. Monipuolisen treenin takaavat kehittyneet kuntoilulaitteet. Kuntokeskuksen tiloista löydät myös solariumin sekä sauna- ja ryhmäliikuntatilat.


Kuntokeskuksesta löydät myös hierontapalvelut. Valittavana joko perinteinen hieronta tai urheiluhieronta. Tiedustelut ja varaukset hieroja Arto Mursulta puh. 040 523 5540 tai Ruka Infosta puh. 040 010 1600.Kiipeilyä, seikkailua, kisailua, peuhua! Tenavat viihtyvät Touhutalon riehakkaissa sisäleikeissä! Suositellaan yli 3 vuotiaille. Touhutalossa temmelletään vanhempien vastuulla ja sen yhteydessä on aikuisten oleskelutila. Pääsylippuranneke ostettavissa Ruka Infosta tai keilahallilta! Kun tarvitset omaa aikaa, tuo lapsesi Happy Family Lapsiparkkiin. Iloisen ja osaavan henkilökuntamme ja virikkeellisen leikkiympäristön ansiosta perheen pienimmät viettävät täällä riemukasta vapaa-aikaa. Alle 7-vuotiaille! Avoinna ennakkovarauksesta! Tiedustelut ja varaukset numerosta 040 370 6201 tai Ruka Infosta.

http://www.lupanet.com/lupanet/start.asp?mi=696&rid=77